Ice Spice singlom „Did It First“ nastavlja da otkriva predstojeći album!

Globalna zvezda hip-hopa novije generacije, Ice Spice predstavlja uzbudljiv novi singl „Did It First“ – opaku priču o osveti i prevari kada neko takav tretman zasluži

Nakon brojnih najava koje su zapalile društvene mreže i sakupile milione pregleda, sve aktuelniji reper Central Cee pridružio se umetnici na ovom duetu, napravivši himnu o nevoljama koje će zadesiti sve koji im se suprotstave. Uz singl, objavljen je i muzički video u retro stilu – spot prati estetiku 2000-ih koju umetnica donosi na svom predstojećem albumu „Y2K!“ čiji izlazak je sve bliži.

Kao i na dosadašnjim uspešnim izdanjima, na singlu „Did It First“ Ice Spice se pridružio njen dugogodišnji saradnik RiotUSA koji joj je podario jedan od najvećih hitova karijere, numeru „Munch (Feelin U)“. Muzičarka ne štedi na singlovima kada je u pitanju album „Y2K!“, stoga su slušaoci tokom čitave ove godine imali priliku da čuju mnoštvo pesama koje će se naći na izdanju – počevši od „Think U The Shit (Fart)“, a svetlost dana su već ugledale i numere „Gimmie A Light“ i „Phat Butt“. Sve ove pesme su sastavni deo estetike 2000-ih koju umetnica temeljno neguje pred izlazak albuma.

Može se reći da je Ice Spice jedno od lica koja su obeležila čitavu prvu polovinu ove godine, a ništa manje nije bila prisutna ni protekle godine, kada je njen debitantski EP „Like...?“  doneo brojne hitove koji su se našli među prvih 10 pozicija na Billboard top listi. Muzičarka je imala i svoj debitantski nastup na prestižnom festivalu Coachella, sada je očekuje i solistička turneja na kojoj će biti do kraja avgusta, a njen predstojeći album zakazan za 26. jul poslužiće kao još jedan dokaz njenog vrtoglavog uspeha krunisanog izdanjem koje će biti otelotvorenje njene estetike.

Izdanje „Did It First“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad