J Balvin se vraća svojim počecima sa novim albumom „Rayo“

Globalna superzvezda J Balvin predstavlja svoj sedmi studijski album „Rayo“ – smelo i uzbudljivo proširenje njegove diskografije koje slušaoce vodi na nostalgično, a istovremeno inovativno putovanje kroz njegove muzičke korene.

Inspirisan ranim danima stvaranja muzike, „Rayo“ odiše mladalačkom suštinom Balvinove kreativnosti i nesputane strasti. Album vešto kombinuje reggaeton sa elementima elektronskog popa, dembow-a, meksičke muzike i urbanih zvukova. Ovo najnovije delo svedoči o Balvinovoj trajnoj ljubavi prema muzici i njegovoj sposobnosti da se neprestano reinventuje, ostajući veran svojim korenima – pružajući svež, a opet prepoznatljiv zvuk koji će odjeknuti i kod dugogodišnjih fanova i kod novih slušalaca. Nazvan simbolično po njegovom prvom automobilu, „Rayo“ je Balvinovo najličnije delo do sada, album na kojem on takođe gleda unapred ka budućnosti muzike, pozivajući novu generaciju latino zvezda da mu se pridruži na tom putu.

J Balvin / Universal Music Serbia

Na ovom albumu J Balvin sarađuje s mlađom generacijom umetnika koji ostvaruju velike uspehe, kao što je Feid na pesmi „Doblexxo“ i španski fenomen SAIKO na numeri „Gaga“. Takođe sarađuje s ikonama poput Carin-a León-a na pesmi „Stoker“ i okuplja globalne umetnike, uključujući špansku zvezdu Bad Gyal, na numeri „Gato“.

Uz mlade, nadolazeće umetnike poput Dei V-a, Queved-a i Omar-a Courtz-a, koji dele pesme sa legendama kao što su Chencho Corleone i Zion, „Rayo“ je oličenje zajedništva. Slušanje ovog albuma pruža uvid u to kako bi zvučala Balvinova idealna plejlista. Sa angažovanjem najvećih reggaeton hitmejkera poput Keityna, L.e.x.v.z.-a i DJ Luiana, pa sve do saradnje sa umetnicima kao što su Blessd, Luar La L, Ryan Castro i YOVNGCHIMI, „Rayo“ spaja najveća imena u muzici sa zvezdama budućnosti.

Izdanje „Rayo“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:  

Slušaj sad