KATSEYE i senzualan dream-pop singl „Touch“!

Prva globalna ženska grupa rađena po K-pop standardima, KATSEYE predstavlja senzualnu numeru „Touch“ – savršenu reprezentaciju nedostajanja i potrebe za komunikacijom sa voljenom osobom

Nakon himnične numere „Debut“ kojom su se devojke predstavile publici, slušaoci su sada u prilici da čuju nežniju stranu grupe i nešto elegantnije vokale uklopljene sa ležernim dream-pop tonovima. Numera je objavljena za dve globalne muzičke kuće – HYBE i Geffen Records, a iza produkcije pesme stoji i cenjeni norveški kantautor Cashmere Cat poznat po brojnim hitovima. Uz singl, objavljen je i atraktivan muzički video čiju režiju potpisuje Cody Critcheloe.

Sledeći korak u karijeri grupe jeste njihov debitantski EP pod nazivom „SIS (Soft Is Strong)“ zakazan za 16. avgust, a kao što K-pop industrija to inače radi, izdanje poseduje specifičan koncept i temu koju prati. Ovoga puta pokrivena je tema prijateljstva i sestrinstva koje spaja članice ovog sastava, a u to ime, za 21. avgust je planirana i dokumentarna serija na platformi Netflix o procesu stvaranja grupe, pod nazivom „Pop Star Academy: KATSEYE“.

Kao „najšarenija“ grupa ikada napravljena u muzičkoj industriji, KATSEYE je projekat koji čini šest mladih debitantkinja koje dolaze iz potpuno različitih delova sveta. Dok DANIELA, LARA i MEGAN dolaze iz raznih krajeva američkog kontinenta, grupi se pridružila i MANON iz Ciriha, a da sve bude još raznovrsnije, u grupi su i SOPHIA sa Filipina i YOONCHAE koja donosi autentičnost južnokorejske kulture. Njihova debitantska numera, simbolično nazvana „Debut“, osvanula je na prestižnoj Rolling Stone listi pesama „Songs You Need To Know“, a novo izdanje savršen je dokaz da su devojke versatilne i spremne da slušaocima ponude raznovrsnost i autentičnost!

Izdanje „Touch“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad