Konstrakta objavila novi singl „Zabava“

Jedna od najistaknutijih umetnica na regionalnoj muzičkoj sceni, Konstrakta predstavlja svoj novi singl „Zabava“ koji istražuje zabavu kao najmoćniji alat savremenog sveta

Singl je propraćen svežim i jedinstvenim zvukom, a kao autorka poznata po tome što kroz muziku progovara o važnim društvenim temama, Konstrakta ovoga puta iznosi stav o zabavi kao pojavi koja nadilazi i prisvaja sve aktivnosti, pasivizira i iscrpljuje. U svetu zauzimanja stavova, identiteta, svrstavanja i verovanja, pesma naglašava kako se suštinski i u stvarnosti ništa ne dešava.

Ana Đurić, poznatija pod umetničkim imenom Konstrakta, nedavno je najavila svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu. Zajedno sa matičnim bendom Zemlja Gruva, muzičarka će nastupiti u Plavoj dvorani Sava Centra u četvrtak, 19. septembra od 20:30 časova i publici prirediti specijalni audio-vizuelni performans. Ulaznice za veliki beogradski koncert Konstrakte i Zemlje Gruva su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i onlajn.

Izdanje „Zabava“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad