Stigao je Eminem i njegov povratnički album „The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)“!

Nakon 25 godina „nevolja“ koje je prouzrokovao fiktivni junak Slim Shady, slavni reper Eminem objavio je studijski album „The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)“ kojim stavlja tačku na eru koja je obeležila njegovu karijeru

Ovo je dvanaesti studijski album legendarne zvezde i sadrži singlove „Houdini“ i „Tobey“, kao i 17 potpuno novih numera. Nekoliko dana pred izlazak albuma, objavljen je i muzički video za singl „Tobey“ čiju režiju potpisuje Krista Worby.

Umetnik u ovoj etapi svoje karijere ponovo vodi bitku sa antagonistom iz svog muzičkog kataloga pod nazivom Slim Shady, a ova „monstruozna“ strana muzičara sada je prošlost. Kako Eminem opisuje svoj alter-ego, Slim Shady predstavlja njegov bes i temperament, dok je njegovo pravo ime, Marshall Bruce Mathers, sve ono što je Eminem na kraju dana kada se svetla ugase.

Najnoviji album predstavlja reperov veliki povratak nakon izdanja „Music to Be Murdered By“ objavljenog 2020. godine koje je oborilo brojne rekorde i slušaocima darovalo čak 20 novih pesama, kao i brojne saradnje sa uticajnim muzičarima industrije. Eminemov rad čak 15 puta je krunisan prestižnom Grammy nagradom, a njegova celokupna diskografija polako se bliži impresivnoj cifri od 50 milijardi slušanja na muzičkim platformama, što ga čini drugim najslušanijim reperom na globalnom nivou. Album „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)“ još jedan je primer kako Eminem pažljivo bira teme svog rada i da su mu slušaoci verni jer ima sopstvenu priču koju neguje decenijama!

Izdanje „The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad