SVEŽE: FLOWEROVLOVE – „breaking news“

Mlada muzička zvezda koja privlači sve veću pažnju, flowerovlove predstavlja senzualan singl „breaking news“ – savršen zvuk za manifestovanje nove ljubavi

Vrele letnje noći ispunjene ljubavnim zanosom glavna su tema ove pesme, a nije izostao ni euforičan pop zvuk. Uz singl, objavljen je i atraktivan muzički video čiju režiju potpisuje Benji Gershon.

Zapravo sam se osećala jako tužno dok sam pisala ovu pesmu. Bilo mi je jako potrebno da unesem malo pozitivne energije, tako da sam pesmom izmanifestovala osećanja ispunjena ljubavlju“, ispričala je flowerovlove o energiji koja je pokrenula stvaranje numere.

Umetnica novim atraktivnim singlom koristi perfektan trenutak u karijeri da privuče još pažnje, s obzirom da je njen majski singl „BOYS“ već sakupio simpatije publike, uključujući i koleginicu iz industrije, SZA, koja je ovu numeru nazvala fantastičnom. Već četiri godine, floweroflove gradi svoje ime na muzičkoj sceni, a ove godine je konačno vreme i za njene prve solističke koncerte po Americi, kao i brojne festivalske nastupe po Velikoj Britaniji. Sudeći po najnovijem singlu i svemu što je muzičarka već predstavila, nova Gen Z zvezda je rođena!

Izdanje „breaking news“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad