[SVEŽE] KATSEYE – Debut

Prva globalna ženska grupa rađena po K-pop standardima, KATSEYE predstavlja debitantsku numeru simbolično nazvanu „Debut“!

Himnična atmosfera pesme i samopouzdanje glavne su karakteristike ovog izdanja koje je objavljeno za dve globalne muzičke kuće – HYBE i Geffen Records. Uz singl, objavljen je i atraktivan muzički video u K-pop stilu čiju režiju potpisuje Gregory Ohrel.

Devojke će ubrzo nakon ove debitantske pesme objaviti i svoje prvo EP izdanje pod nazivom „SIS (Soft Is Strong)“. Kao što K-pop industrija to inače radi, izdanje poseduje specifičan koncept i temu koju prati, a ovoga puta pokrivena je tema prijateljstva i sestrinstva koje spaja članice grupe. Za leto je planirana i dokumentarna serija o procesu stvaranja ove grupe pod nazivom „Pop Star Academy: KATSEYE“.

Kao „najšarenija“ grupa ikada napravljena u muzičkoj industriji, KATSEYE je projekat koji čini šest mladih debitantkinja koje dolaze iz potpuno različitih delova sveta. Dok DANIELA, LARA i MEGAN dolaze iz raznih krajeva američkog kontinenta, grupi se pridružila i MANON iz Ciriha, a da sve bude još raznovrsnije, u grupi su i SOPHIA sa Filipina i YOONCHAE koja donosi autentičnost južnokorejske kulture. Protekle godine su pokazale da K-pop projekti uspevaju na zapadnom tržištu, a ove devojke su spremne da pokažu da spoj dve različite kulture donosi zagarantovan uspeh!

Izdanje „Debut“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad