SVEŽE: KENZIE

Emotivna pop kantautorka poznata po svom senzibilitetu i iskrenosti, kenzie predstavlja svoj drugi studijski album „biting my tongue“ – izdanje na kome umetnica poziva na samorefleksiju, hrabrost i prihvatanje svojih osećanja

Umetnica kroz 12 numera ovog izdanja lirički bez stida i straha uspeva da prigrli svoj glas i prikaže svoj identitet, a njena dirljiva vokalna izvedba dodatno naglašava sirovost emocija. Uz album, objavljen je i emotivan muzički video za singl „the me i was“ čiju režiju potpisuje MOM.

kenzie / Universal Music Serbia

Singl „the me i was“ govori o tome kako bih volela da mogu da se nađem sa starom verzijom sebe, sa onom koju sam imala pre nego što su me ljubavne veze upropastile. Na albumu se takođe generalno bavim temom preteranog udovoljavanja drugim ljudima i samoj sebi potvrđujem da više nisam neko ko će udovoljavati po svaku cenu. Trenutno sam u periodu života kada pronalazim svoj glas i koristim ga za pisanje muzike“, ispričala je kenzie o temama koje obrađuje na novom izdanju.

Kao lice koje je odrastalo pod reflektorima slave, 20-godišnja Kenzie Ziegler je publici poznata još od malih nogu i svog učešća na takmičenju „Dance Moms“. U muzičke vode uplovila je već 2014. godine, a svoje tinejdžerske dane provela je tražeći svoj pravac u industriji. Svoj prvi album „Phases“ objavila je 2018. godine, a iste godine se pridružila još jednom plesnom takmičenju – „Dancing With The Stars: Juniors“. Pevačica sada ima milione slušalaca i pratilaca, a nakon godina dokazivanja i vrednog rada, konačno je došlo vreme da njen studijski album privuče pažnju globalne publike.  

Izdanje „biting my tongue“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad