SVEŽE: Sergej - Neke Duše

Polufinalista četvrte sezone popularnog muzičkog takmičenja The Voice Hrvatska i jedan od favorita publike Sergej Božić objavio je svoju prvu pesmu pod nazivom „Neke Duše“.

Sergejev debitantski singl „Neke Duše“ je uz inovativan zvuk i aranžman dodatno začinjen pratećim muzičkim spotom, a dvadesetogodišnjak najavljuje kako se od njega može očekivati još mnogo toga – već u samom startu je iznenadio pesmom kakvu niko nije očekivao.

„Prezadovoljan sam sa finalnom verzijom pesme. Posebno je zanimljivo i da je dosta drugačija od prve vizije što mi je i dokaz koliko otvorenost i međusobna uvažavanja ideja unose snažnu stvaralačku energiju u kreativnom procesu. Iako sebe nisam zamišljao u takvom zvuku, presrećan sam s obzirom na to da sam više puta izrazio želju da se igram sa muzikom i kroz muziku. Verujem da je ovo pesma koja ne poznaje starosne granice i da će je rado slušati svi – kako radi zabave, tako i u trenutcima koji su samo za dušu“ komentarisao je Sergej rad na svojoj prvoj pesmi.

Sergej Božić je rodom iz Rijeke i celog života se bavi muzikom iako ne potiče iz muzički obrazovane porodice. Popularnost je pridobio nastupivši u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja The Voice Hrvatska u kojem je stigao do polufinala. Već prvim predstavljanjem, posebnom interpretacijom pesme „Ružica si bila“, izazvao je velike emocije i reakcije publike, ali i medija. Sa njegovom mentorkom Vannom ima duet „Dan po dan“, a Sergejev plan za budućnost je da se okruži svojim ljudima koji će živeti uz njegovu muziku, dalje učenje i rast.

Zvuk impresivne pop balade „Neke Duše“ koja u sebi krije iznenađenje u vidu trap elemenata, govori o traženju, ispunjenju, ali i krhosti – kako nas samih, tako i međuljudskih odnosa. Ispunjenje pronalazimo u povezivanju duša, a kako tačno, deo će ispričati pesma, a deo je ostavljen za sopstvene interpretacije svakog slušaoca.

Izdanje „Neke Duše“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad