SVEŽE: The Dare - „You’re Invited “

Muzičar i DJ The Dare predstavio je novu pesmu „You’re Invited“, uz prateći video u režiji Jake-a Lazovick-a.

Ova numera još jedan je singl sa njegovog dugo iščekivanog debitantskog albuma „What’s Wrong With New York?“, koji će biti objavljen 6. septembra za Republic Records.

The Dare u junu mesecu predstavio singl „Perfume“, koji prati muzički video u režiji Nick-a Harwood-a. Njegova pesma „Girls“ iz 2023. godine trenutno osvaja internet, zauzimajući #2 mesto na Spotify USA Viral 50 listi. Ranije objavljena pesma „Good Time“ takođe će se naći na albumu prvencu.

Predviđa se da će novi remiks pesme „Guess“ u izvođenju Charli XCX i Billie Eilish, koju je producirao The Dare ove nedelje zauzeti vrh britanske top liste singlova. Originalna verzija pesme, koju je takođe producirao The Dare, nalazi se na deluxe izdanju albuma „Brat“.

The Dare je solo projekat pevača, tekstopisca i producenta Harrison-a Patrick-a Smith-a. Proslavio se hitom „Girls“, a njegov hvaljeni EP „The Sex“ dobio je priznanje od strane kritike i kolega muzičara. Njegovi eksplozivni live nastupi rasprodati su širom Severne Amerike i Evrope, dok su njegovi legendarni DJ setovi, poznati sa kultnih žurki Freakquencies u centru Menhetna, obeležili proslave brendova kao što su Gucci, Celine i mnogi drugi. Sarađivao je i delio binu sa Charli XCX, Yves Tumor, Water From Your Eyes i brojnim drugim izvođačima.

Izdanje „You’re Invited“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:  

Slušaj sad